OpgroeiGids

OpgroeiGids, het sociale netwerk voor ouders, opvoeders en onderwijs. Hier vind je alles over ouderschap, opvoeding, onderwijs en nog veel meer!

Aanmelden

Ook voor adverteerders biedt de website van OpgroeiGids en Online-Opvoedhulp uitgebreide mogelijkheden. Via de website of database kan een 1-op-1 communicatie tot stand gebracht worden met de doelgroep, of kan er gekozen worden om juist een breder publiek aan te spreken.

Diverse mogelijkheden zijn aanwezig zoals bijvoorbeeld speciale merkpagina’s binnen het social netwerk, maar ook het claimen van expertrollen, video en vele geïntegreerde content integratie concepten, waarbij de website, de database met uitgebreide segmentatie mogelijkheden en het social netwerk ingezet kunnen worden. 

De belangrijkste contentpijlers van OpgroeiGids familie zijn:
Opvoedtips voor ouder met schoolgaande kinderen.
Kwalitatieve informatie voor ouders rondom schoolzaken, gezondheid, cultuur, psychologie, gaming, geldzaken, maar ook volop inspiratie voor recepten, kinderfeestjes, reisverhalen en recreatie tips voor het gezin.

Doelgroep
De bezoekers zijn vrouwen in de leeftijd van 24-49 jaar
Ouders met kinderen van 4-18 jaar, met gemiddeld tussen de 1-3 kinderen per gezin.
De bezoekers hebben een goede opleiding genoten; HBO+ en hebben een hoog welstandniveau AB1

Keyfacts online
Bereik: 35.000+ bezoekers, waarvan 17.500+ unieke bezoekers (Google Analytics)
Facebook: 12.000+
Twitter: 1.350+

Meer weten?
Wil je meer weten over adverteren op OpgroeiGids en Online-Opvoedhulp? Neem dan contact met ons op.

Contact

 

Standaard opties: 

'Extra Opvallen' Vermelding 

Banners

Winacties

Ondernemende Blogger

Welkom bij OpgroeiGids! Word nu gratis lid! Ontmoet ouders, leerkrachten en andere professionals. Deel ervaringen en informatie. Inspireer elkaar; stel vragen en leer van elkaar... Samen Opgroeien!
PSSST...Wist je dat je bij OpgroeiGids kunt sparen voor korting op de leukste uitjes en producten? Dus schrijf je snel in. Je spaart direct!
Geboortedatum
Dag
Of registreer met uw sociale account