OpgroeiGids

OpgroeiGids, het sociale netwerk voor ouders, opvoeders en onderwijs. Hier vind je alles over ouderschap, opvoeding, onderwijs en nog veel meer!

Aanmelden

OpgroeiGids is blij met elke blogger die zijn of haar kennis wil delen via ons platform! Voor onze bloggers hebben we een paar spelregels opgesteld zodat het voor iedereen duidelijk is wat wij van elkaar verwachten.

Inhoud

Een blog kan gaan over zaken die je raken, die je opvallend vind of over belevenissen die je gewoon graag wil delen. Een vleugje humor kan nooit kwaad. Een gemiddeld blog heeft tussen de 350 en 750 woorden. Een duidelijke prikkelende kop nodigt uit om te lezen. Foto’s of video zijn altijd uitnodigend en trekken extra lezers. Een vlog behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Uiteraard is een blog in correct Nederlands geschreven.


Frequentie

De frequentie van bloggen bepaal jezelf. Het is van belang dat je blogs met een constante regelmaat gepubliceerd worden. Liever een lagere frequentie dan een onregelmatig patroon. De frequentie is minimaal 1 blog per maand. Deze moet bestaan uit unieke inhoud. Heb je een eigen website dan kan je daar een fragment (snippet) van je blog opzetten met een link naar je blog op OpgroeiGids.


Starten

Als je wilt bloggen dan maken wij voor jou een blogprofiel aan. In eerste instantie ontvangen wij graag je blog op om te kijken wat er gepost wordt. Al snel kan je daarna zelf via je account je blog publiceren.

 

Ondernemende Blogger (professional)

Als ondernemende blogger krijg je een gratis Uitgelichte Inschrijving in onze KidsGids zolang je blogt. Natuurlijk mag je onder elke blog je naam, organisatie en foto plus website vermelden. Zie hier hoe onze blogger Joyce dit doet.

 

Voor het bloggen hanteren wij een puntensysteem. Hoe meer mensen je blog lezen, delen of op je blog reageren, hoe meer punten je krijgt. Deze punten zijn in een later stadium in te wisselen bij onze partners. Als ondernemende blogger kun je deze punten ook ruilen voor bijvoorbeeld Advertorials Blogs, Banners. Bij voldoende groei willen wij bloggers ook de mogelijkheid van uitbetaling bieden.

 

Heb je al bestaande blogs die je wilt delen?

Heb je al veel blogs geschreven en ben je op zoek naar een platform om je blogs meer aandacht te geven dan kan je ook een fragment (snippet) plaatsen van je bestaande blog. Deze kan je plaatsen in onze blogsectie. Zorg ervoor dat de juiste categorie en tags worden gebruikt. Onze redactie helpt je graag bij het optimaliseren van je blog voor goede zoekresultaten!

Een andere mogelijkheid is om door middel van een newsfeed in de OpgroeiGids Community een korte beschrijving en link naar je bestaande blog te plaatsen. Dit is vergelijkbaar met het delen van blogs via Facebook. Zie ons voorbeeld.

 

Onze redactie helpt je graag op weg naar een mooie samenwerking!

Vragen:

 

GERELATEERD
Bloggen voor OpgroeiGids

Nieuwste reviews kinderopvang

Kinderopvang High Five!
 
4.9
"Als ik 10 sterren kon geven voor sfeer en kindvriendelijkheid,..."
Het Kinderatelier
 
2.2
"Zeer slechte ervaring. Personeel snapt weinig, communicatie van lik-me-vestje, liegen...."
Njoy Rotterdam BV
 
1.5
"Vreselijk achteruit gegaan afgelopen 3 jaar, leidsters rennen gillend weg..."
Kindercentrum Vinkhuizen/locatie Dondersteen
 
1.1
"The most bad crèche . If you love your kids..."
De Uil Kinderopvang
 
4.7
"Heel fijn kleinschalig kinderdagverblijf met 2 locaties praktisch naast elkaar..."
Kinderdagverblijf De Snuffeltuin BV
 
2.9
"Eerst heel tevreden totdat ze het drukker kregen. 2 dagen..."
Parbedie
 
1.0
" Dis is een iets uitgebreide review, omdat ik het..."
Partou KDV van Sevenbergestraat 41
 
2.0
"Helaas een zware teleurstelling. De mensen die hier werken geven..."
KDV 'Kleintje-Zuid' B.V.
 
1.0
"Op papier (en internet) lijkt dit een prachtige opvang, maar..."
De Boartersboat
 
2.1
"Huilend overstuur kindje aangetroffen alleen op straat. Ik herkende aan..."
Hulstein-de Jong
 
4.5
"Marlieke is een warme en lieve gastouder, die oprechte aandacht..."
P. van Gemert-Smit
 
1.0
"Mijn jongen 5 jaar is zo goed als vergiftigd hier!..."
Hulstein-de Jong
 
5.0
"Van onze 3 kinderen zit er nog 1 bij Marlieke..."
Hulstein-de Jong
 
5.0
"Onze 3 kids zijn alle 3 helemaal blij als ze..."
Hulstein-de Jong
 
5.0
"Marlieke is een lieve en betrokken En oplettende gastouder. In..."