OpgroeiGids

OpgroeiGids, het sociale netwerk voor ouders, opvoeders en onderwijs. Hier vind je alles over ouderschap, opvoeding, onderwijs en nog veel meer!

Aanmelden
Zomaar korte dingetjes die in mij opkomen of die ik mee maak waarvan ik denk dat het leuk is om te delen met andere ouders en verzorgers.

Sinterklaasupdate: Journaal gemist.... wel cadeautjes in de schoen.......

Sinterklaasupdate: Journaal gemist.... wel cadeautjes in de schoen.......

Zondag ochtend. Natuurlijk om 6 uur de eerste aan mijn bed. Die kon ik gelukkig nog weer terug in ons bed leggen om te gaan slapen. 3 minuten over 7: "Mam, het zonnetje is er, mogen we naar beneden?"(het zonnetje is de lamp die aangaat als Niene wakker mag worden). Ik had echt slecht geslapen en had geen zin in ruzie beneden dus ik zei nee.... heel slecht eigenlijk. Maar tot mijn verbazing gingen ze naar boven op Niene's slaapkamer op haar ipod spelen, heel gezelig zonder ruzie! 

Na 20 minuten ben ik ze gaan halen en mochten ze naar beneden. Helemaal blij natuurlijk want er zaten wel 3 cadeautjes in en  nog snoep ook! Helemaal blij met hun electrische tandeborstel..... :-) en nog wat knutsel gedoe.

Ik heb wat grapjes gemaakt dat Piet perongeluk alle drie de cadeautjes zeker in een keer bezorgd had in plaats van elke zaterdag een. Caspian zei daarop: "Nou dat geeft niets, ik heb nu toch alles wat ik wou en hoef verder niets meer." Lief he.......

Gister was er natuurlijk weer sinterklaas journaal maar helaas hebben we het gemist en stond het nog niet op uitzending gemist of op de website van sinterklaas journaal. Ik heb dus alleen zitten kijken, wel jammer...

Pieten nog steeds op stoomboot want Nederland is vol, zeggen ze...ze passen er niet meer bij en hebben er na al dat gedoe ook geen zin meer in. Diewertje weet nog wel te melden dat de pakjes nog steeds op de boot liggen en dat stuurt Pietje Paniek weer in een mooie paniek....

Ik ben benieuwd wat Niene er van vindt en wat er vanavond weer gebeurt.......

 

Tweelingen en samenwerken
Boos Rambam Ramla

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 september 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Captcha afbeelding

Nieuwste reviews kinderopvang

Kinderopvang High Five!
 
4.9
"Als ik 10 sterren kon geven voor sfeer en kindvriendelijkheid,..."
Het Kinderatelier
 
2.2
"Zeer slechte ervaring. Personeel snapt weinig, communicatie van lik-me-vestje, liegen...."
Njoy Rotterdam BV
 
1.5
"Vreselijk achteruit gegaan afgelopen 3 jaar, leidsters rennen gillend weg..."
Kindercentrum Vinkhuizen/locatie Dondersteen
 
1.1
"The most bad crèche . If you love your kids..."
De Uil Kinderopvang
 
4.7
"Heel fijn kleinschalig kinderdagverblijf met 2 locaties praktisch naast elkaar..."
Kinderdagverblijf De Snuffeltuin BV
 
2.9
"Eerst heel tevreden totdat ze het drukker kregen. 2 dagen..."
Parbedie
 
1.0
" Dis is een iets uitgebreide review, omdat ik het..."
Partou KDV van Sevenbergestraat 41
 
2.0
"Helaas een zware teleurstelling. De mensen die hier werken geven..."
KDV 'Kleintje-Zuid' B.V.
 
1.0
"Op papier (en internet) lijkt dit een prachtige opvang, maar..."
De Boartersboat
 
2.1
"Huilend overstuur kindje aangetroffen alleen op straat. Ik herkende aan..."
Hulstein-de Jong
 
4.5
"Marlieke is een warme en lieve gastouder, die oprechte aandacht..."
P. van Gemert-Smit
 
1.0
"Mijn jongen 5 jaar is zo goed als vergiftigd hier!..."
Hulstein-de Jong
 
5.0
"Van onze 3 kinderen zit er nog 1 bij Marlieke..."
Hulstein-de Jong
 
5.0
"Onze 3 kids zijn alle 3 helemaal blij als ze..."
Hulstein-de Jong
 
5.0
"Marlieke is een lieve en betrokken En oplettende gastouder. In..."