OpgroeiGids

OpgroeiGids, het sociale netwerk voor ouders, opvoeders en onderwijs. Hier vind je alles over ouderschap, opvoeding, onderwijs en nog veel meer!

Aanmelden

Dit moet een test zijn....!

Dit moet een test zijn....!

Papadag! Als we wakker worden is Roos al naar haar werk. Rond half 10 kijk ik naar de grote tafel en schrik ik. Het is tijd om de kinderen aan te kleden, maar er liggen geen kleren klaar! Er ligt nog geen sok klaar!

Dit moet een test zijn...! Roos wil weten of ik dit aan kan.

Ik laat me vandaag niet kennen en ga er voor. Ik moet denken als een vrouw! Een vrouw kleed haar kinderen voor de mensen die ze onderweg tegen komt. Het zijn broer en zus, dus dat moeten mensen zien. Ik kies daarom voor de basis kleur rood (de shirtjes). Het is 16 graden dus een rokje of majo kan niet vandaag, maar een spijkerbroek bij Puck is niet schattig genoeg. Ja ik kies de skinnyjeans. Schoenen, lastig!! Rosé vloekt op rood, dus 90 procent van de schoenen vallen af. Ja ik kies voor de groene cowboylaarzen, dan kan ik mooi dat leuke cowboy hesje combineren. Ja Puck is klaar!!!

Nu Sam nog! Oei de broek die die nu aan heeft kan niet. Als het gaat regenen en ze moeten een jas aan hebben we geen leuk setje meer. Dus moet die een spijkerbroek aan in de kleur van Puck haar skinnyjeans.
Ja dit staat perfect. Gelukkig heeft Sam 1 paar sportschoenen dus dat is makkelijker kiezen dan tussen de 30 paar schoenen van Puck.

Zo we kunnen gaan! Op zeker dat iedereen mijn kinderen nu nog leuker vind!

Maar wat zie ik nu. Geen rode speld voor in Puck haar haar!!! Ook niet groen! Alleen maar rosé!! Ik kan geen paardenstaart maken, wat nu! Oké geen paniek, denken als een vrouw. Ik moet vandaag dus naar de HEMA en al kost die rode speld 15 euro, ik koop hem gewoon en wie weet zie ik nog een leuk accessoire voor een mooi prijsje. Dat betaal ik dan contant en dan zeg ik tegen Roos gewoon dat het in de aanbieding was.

Denken als een vrouw is vermoeiend. Wat ben ik toch blij dat ik een man ben. Volgende keer weer gewoon een trainingsbroek, pony/cars trui en crocs.

http://deleukstekinderen.nl/dit-moet-een-test-zijn/ 

Alweer buiten in de zandbak. Leg dat maar eens uit...
Ai.....wat gaat hier mis?

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 16 september 2019
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Captcha afbeelding

Nieuwste reviews kinderopvang

Kinderdagverblijf Topkids Maartensdijk
 
4.7
"Het is een enorm flexibel kinderdagverblijf en mijn dochter gaat..."
Kindcentrum LeLa
 
2.2
"Zolang alles goed gaat, lijkt het wel in orde. Maar..."
Vondelkids
 
4.8
"Super tevreden. Mn kind heeft een leuke tijd gehad !..."
KIDDOOS BSO
 
5.0
"Eeen top BSO, met een topprogramma aan aktiviteiten"
Coccinelle
 
4.8
"Fijne, kleinschalige kinderopvang waar veel aandacht is voor een persoonlijke..."
De Kameleon (peuteropvang)
 
4.6
"Rust en slaap is nvt vanwege psz"
Merlijn
 
2.1
"Mijn zoontje van weken er weggehaald want ze zijn totaal..."
Pinkeltje
 
4.8
"Fantastisch kinderdagverblijf met een stel leuke meiden! Mijn kinderen zijn..."
KDV Pluk de Dag
 
4.7
Suus
"Kortom....een geweldig KDV!!! Mijn zoontje heeft t super naar zijn..."
't Hommeltje
 
4.9
esmee
"Elke keer als ik mijn dochter naar het hommeltje breng..."
Kirkels
 
1.0
patricia
"Erg gemaakt zolang de ouders aanwezig zijn, daarna weinig aandacht..."
Baaijens
 
4.5
Dorieke
"Super gastouder voor onze twee kinderen al ruim 2 jaar..."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Elke
"Professioneel en duidelijke communicatie."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Inge
"Onze wensen werden in een persoonlijk gesprek goed in kaart..."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Kato
"Persoonlijk advies en duidelijke communicatie."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Tom
"Dankzij de medewerkers van Snoesje een goede match gevonden met..."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Bart Bakker
"Erg tevreden over het contact. Duidelijke communicatie en afspraken worden..."
Gastouderbureau Snoesje
 
5.0
Stacey Siemerink
"Ik heb echt een super ervaring met snoesje ben sinds..."
Welkom bij OpgroeiGids! Word nu GRATIS lid en ontvang direct 50 extra spaarpunten.
PSSST...Wist je dat je bij OpgroeiGids kunt sparen voor korting op de leukste uitjes en producten? Schrijf je snel in. Je spaart direct!
Geboortedatum
Dag
Registreer met je sociale account