OpgroeiGids

OpgroeiGids, het sociale netwerk voor ouders, opvoeders en onderwijs. Hier vind je alles over ouderschap, opvoeding, onderwijs en nog veel meer!

Aanmelden

Leeshoek

Kun je niet vinden wat jou bezig houdt, neem dan een kijkje op ons forum en start een discussie. Onze deskundigen zullen z.s.m. antwoorden!

Weekend...

Weekenden doen we graag dingen samen.

Dit weekend ging het iets anders dan gepland. Mijn man is namelijk vrijdag ziek geworden en ligt dan ook veel op bed in de hoop dat hij er weer boven op is voor maandag.


Zaterdag een leuke dag gehad met de kids even lekker boodschapjes gedaan, filmpjes gekeken en het aller leukste was......

Gekke bekken trekken samen <3


Zwemmen

Zondag ben ik de ochtend even lekker met de kids wezen zwemmen om de oudste even te helpen met het duiken door het gat voor haar B diploma. En om gewoon weer even lekker samen gek te doen in en onder het water. En op die manier kunnen ook Damian & Maegan wennen aan het water.

Ik heb Damian toch maar wel ingeschreven voor zwemles na goed gelezen en na vraag gedaan te hebben. Sinds Januari hebben ze een hoop veranderd in hun manier van lessen indelen. Voorheen wisselde elke les periode(van 7 weken) van les tijden. En dit maakte het erg moeilijk om een goed ritme te creëren en te behouden. Maar nu hebben ze een mooi vast schema op vaste tijden en dagen. Ook hebben ze daar nu vaste badmeesters en badjuffen per groep en tijd staan.


Ik heb Damian alleen op andere dagen ingeschreven dan Amylia nu zwemt. Dit omdat ze nu dus van 15:45 tot 16:45 uur op de maandag en de woensdag zwemt en ik merk dat sinds die verandering ze de woensdagen niet echt meer wil zwemmen. Wat ik echt heel erg goed begrijp gezien ze die dag al om 12:15 uur uit zijn. Dus ik heb Damian voor de dinsdag en de donderdag om 15:30 tot 16:30 uur ingeschreven. Dat zijn beide de lange schooldagen (tot 14.15 uur) en dan kunnen we thuis even een broodje eten en op ons gemakje naar zwemles gaan. Er stond momenteel een wachtlijst van ongeveer 3-4 maanden dus ik ben benieuwd wanneer we de oproep krijgen :-) 

Starten met groentenhap maakt nog geen groentenlie...
3 redenen om van school te wisselen
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 18 oktober 2017
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Captcha afbeelding

Welkom bij OpgroeiGids! Word nu gratis lid! Ontmoet ouders, leerkrachten en andere professionals. Deel ervaringen en informatie. Inspireer elkaar; stel vragen en leer van elkaar... Samen Opgroeien!
PSSST...Wist je dat je bij OpgroeiGids kunt sparen voor korting op de leukste uitjes en producten? Dus schrijf je snel in. Je spaart direct!
Geboortedatum
Dag
Of registreer met uw sociale account