OpgroeiGids

OpgroeiGids, het sociale netwerk voor ouders, opvoeders en onderwijs. Hier vind je alles over ouderschap, opvoeding, onderwijs en nog veel meer!

Aanmelden

OpgroeiGids is er door ouders, voor ouders.

 

Hoe het begon

Andries, vader van een dochter en een zoon, woonde in Nieuw-Zeeland samen met zijn vrouw Cristel, toen hij zijn vier maand oude zoontje bezweet en compleet overstuur in bed vond toen hij toevallig even thuiskwam van zijn werk. De gastouder, ingehuurd via een gerenommeerd bureau, was weggegaan en had het kind alleen gelaten. Klik hier voor het verhaal in beeld...

 

Sociale media

Naar aanleiding van deze gebeurtenis begon Andries een website in Nieuw-Zeeland waarop ouders hun ervaringen kunnen uitwisselen over kinderopvang. Eenmaal verhuisd naar Nederland, begon hij zo'n zelfde site, met meer aansluiting bij de bestaande sociale media. Het doel is echter gelijk: de kinderwereld veiliger maken, en het leven van ouders daarmee een stukje makkelijker.

 

Onderscheiden

OpgroeiGids is een social media netwerk voor ouders van kinderen tussen 0 en 12 jaar - een platform voor ouders, dat helpt om goede keuzes te maken. Er is ruimte voor veel diensten: gastouders, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, kleuterscholen, dagjes uit, campings, en winkelen. Nieuwe categorieën voegen we toe als daar behoefte aan is.

 

Plezier

Wij hopen echt dat de informatie op deze site jou helpt. Mis je informatie? Laat het ons weten! De site is dynamisch en groeit mee met de behoeften van ouders en kinderen. We hopen dat je met behulp van OpgroeiGids een plek vindt waar je kind zich veilig ontwikkelt en veel plezier heeft. En als dat zo is: vertel je dat dan ook even via deze site? Het is waardevolle informatie voor andere ouders.

 

Leuk dat je meedoet!

 

Team OpgroeiGids

 

Welkom bij OpgroeiGids! Word nu gratis lid! Ontmoet ouders, leerkrachten en andere professionals. Deel ervaringen en informatie. Inspireer elkaar; stel vragen en leer van elkaar... Samen Opgroeien!
PSSST...Wist je dat je bij OpgroeiGids kunt sparen voor korting op de leukste uitjes en producten? Dus schrijf je snel in. Je spaart direct!
Geboortedatum
Dag
Of registreer met uw sociale account