OpgroeiGids

OpgroeiGids, het sociale netwerk voor ouders, opvoeders en onderwijs. Hier vind je alles over ouderschap, opvoeding, onderwijs en nog veel meer!

Aanmelden

Valentijnspannenkoeken

Extra Opvallen Opmerkelijk
 
0.0
 
0.0 (0)
2714   0   1   0   1
 
Schrijf een beoordeling
Maaltijd bevat geen
Leeftijdsgroep
Familiegerecht
Kosten per persoon

Ingrediënten

2 kopjes Gezeefde bloem
1 theelepel Zout
2 eetlepel Suiker (optioneel)
4 theelepel Bakpoeder
2 Eieren, losgeklopt
1.5 kopjes Melk (of Karnemelk)
1 eetlepel Melk (of Karnemelk)
4 eetlepel Boter of Margarine

Bereidingswijze

  1. Verwarm bakplaat op matig vuur, terwijl u mengt beslag. Zeef (met een echte zeef, indien mogelijk) meel, zout, suiker en bakpoeder in een kom. Combineer ei, melk en boter in een aparte kom en langzaam roer in droge ingrediënten. Meng goed dus brokken zal niet kauwgom van het proces.
  2. Wanneer een druppel koud water zal dansen op de grillplaat, te beginnen koken. Om een ​​te maken "pen", trechter het beslag in een knijpfles met een gat in de dop, zoals een schone chocolade siroop container. Op de bakplaat, vormen het hart een kwab tegelijk. Ze zijn eigenlijk alleen maar een V-vorm, die zich uitstrekt in een hart op de grillplaat. U kunt ook schrijven geheime boodschappen of uw kind de initialen. Top met verse bessen en maple syrup. Maakt 24 pannenkoeken.
Tips
TESTER'S TIP: Voor een perfect gevormd hart, regelmatig ronde pannenkoeken en knip ze uit met een hart-vormige cookie cutter.

Omschrijving


Hartvormige pannenkoeken: super voor Valentijnsdag, vader- of moederdag! Ook leuk als ontbijt met wat vers fruit, zoals aardbeien.

Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers-beoordelingen voor deze vermelding.
Heeft je al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Eenvoudig te maken
Ingrediënten vrij beschikbaar
De kinderen kunnen helpen
Tevreden over de prijs
Eindoordeel
Welkom bij OpgroeiGids! Word nu gratis lid! Ontmoet ouders, leerkrachten en andere professionals. Deel ervaringen en informatie. Inspireer elkaar; stel vragen en leer van elkaar... Samen Opgroeien!
PSSST...Wist je dat je bij OpgroeiGids kunt sparen voor korting op de leukste uitjes en producten? Dus schrijf je snel in. Je spaart direct!
Geboortedatum
Dag
Of registreer met uw sociale account